Beste gasten,

Zoals jullie reeds weten moet sinds gisteren ook alle horeca op slot. Afhalen mag inmiddels weer maar omdat ik eenmanszaak ben kan allebei momenteel niet, vandaar dat ik heb besloten voor een ieder’s veiligheid om in elk geval deze week nog alleen maar te bezorgen!

3 weken dicht is voor mij strop en waarschijnlijk definitieve sluiting😕 Daarom heb ik bedacht om dagelijks een eenmalige bezorgronde te doen voor degenen die wel willen bestellen en mij mede daardoor zouden helpen dit te doorstaan als kleine ondernemer. Mocht afhalen weer wel mogen dan hoor je dit meteen! Wat betekent dit?

  • Bestellen gaat vanaf nu tot nadere berichtgeving via Whatsapp. Ik stuur dagelijks één algemeen bericht met de beschikbare gerechten (afhankelijk wat er in de supermarkten beschikbaar is), wil je dit niet dan begrijp ik dat. Je hoeft dit bericht dan slechts met “stop” te beantwoorden, dan verwijder ik je van deze lijst. Ik blijf trouwens ook dagelijks posten op mijn facebook-pagina https://www.facebook.com/ppff.nl/
  • Ik rij één route per dag, tussen 16:30 en 18:00, bij drukte kan het iets langer duren. Maximaal 5km van de zaak (uitzondering afhankelijk van bestelling mogelijk)
  • Betalen graag meteen na bestelling, ik stuur een tikkie (kan dit niet dan evt. anders na overleg)
  • OP=OP, wie het eerst bestelt krijgt! Dit weet je zodra ik een tikkie stuur! Ik heb een beperkt aantal porties. Eventueel op aanvraag nog diepvries maaltijden.
  • Bij bezorging wordt eten aan de deur gezet en aangebeld, dus verder geen fysiek contact. Vandaag krijg je dan nog één bericht voor het eten van morgen. Het is verstandig om vanavond je bestelling dan meteen door te geven.
  • Duidelijk je keuze, hoeveelheid, met adres en naam (ook al heb ik die)
  • Minimum bestelbedrag = €15
  • Let op! Het eten wordt in één rit rondgebracht dus ik vraag om begrip als het niet meer warm is. Het is allemaal prima op te warmen😉

Bestellen kan nog maar tot 16:15 u!!!

Bedankt voor jullie eventuele steun en ben en blijf lief voor elkaar, zorg goed voor elkaar én jezelf. Samen slaan we ons er doorheen🤗

Liefs,

Leon
Leon’s Veggie Fun

Ps. Bestel uitsluitend via Whatsapp

 

Bestellen via Whatsapp:

*Foto’s, prijzen en omschrijving van het werkelijke gerecht kunnen afwijken afhankelijk van de beschikbaarheid en prijs van ingrediënten (of omdat ik er gewoon nog geen foto van heb ;-))