“De diepvriesshop sluit na zaterdag 30 september!”

Vanaf 1 oktober volg ik het nieuwe pad en gaat mijn focus volledig op het doorgeven van mijn kennis en ervaring middels plantaardige (Kook)workshops en cursussen, een nog op te zetten project voor mensen met o.a. diabetes en verhuur ik mezelf als chef en/of cateraar voor retraites en evenementen.

Deze laatste week is elke 5e maaltijd gratis en zijn de “Veggie Loaded pizza’s” 2e voor de helft (geldt alleen als diepvries). Wil je van deze aanbieding(en ) gebruik maken? Betaal dan NIET online maar bestel en kies voor de optie “Bestellen bij afhalen” bij het afrekenen. Betalen kan dan per pin, tikkie of contant bij het afhalen.

Wil je nog een laatste voorraadje Veggie Fun maaltijden aanleggen maar heb je geen plek in je diepvries? Dan kun je nog tot en met eind oktober je bestelling (mits vooraf betaald) in de Veggie Fun vriezer laten en kun je op afspraak komen afhalen. Handig toch?

Onduidelijkheden? Heb je vragen? Stuur ook dan gerust een appje 😉

 

Ps. Voor foto en uitgebreide omschrijving klik op de productnaam😉. I.v.m. sluiting zijn er van de nieuwste gerechten geen foto’s meer toegevoegd!

Filters Sorteer resultaten
Reset Toepassen
Geen resultaten gevonden. Leeg filters en probeer opnieuw?

Voor warme afhaalmaaltijden Klik hier om naar de maaltijdshop te gaan.

*Foto’s, prijzen en omschrijving van het werkelijke gerecht kunnen afwijken afhankelijk van de beschikbaarheid en prijs van ingrediënten (of omdat ik er gewoon nog geen foto van heb ;-))

×