“Let op…vanaf 17 juli is Leon’s Veggie Fun tijdelijk gesloten!”

Helaas lieve mensen…de diepvriesactie is heel snel gegaan en is reeds helemaal uitverkocht. Verse maaltijden voor 16 & 17 juli kunnen nog wel besteld worden. Ga daarvoor naar de maaltijdshop, ook dit gaat momenteel hard, dus wees op tijd!

Bedankt voor de mooie tijd in het oude pand, ik hoop jullie straks weer van harte welkom te heten in het niewe pand (ergens in Venlo centrum) voor “Leon’s Veggie Fun 2.0”! Ik hou jullie op de hoogte😊

Ontdooi- en bereidingsinstructies

diepvriesmaaltijden komen het beste tot hun recht als je ze de dag van tevoren langzaam in de koeling laat ontdooien, zo blijven de consistentie en smaak het beste behouden.

Diepvriesmaaltijden zijn op verschillende manieren te bereiden. Bij elke maaltijd staan op nummer die overeenkomen met de volgende bereidingen

Bereidingsinstructies:

  1. Zet het (ontdooide) gerecht mét aluminium-bak zónder deksel in het midden van de oven op ca. 180°C gedurende 20-25 minuten.
  2. Zet het (ontdooide) gerecht mét aluminium-bak zónder deksel maar afgedekt met een stuk aluminiumfolie (om het gerecht vochtig te houden) in het midden van de oven op ca. 180°C gedurende 20-25 minuten.
  3. Verwarm het gerecht in een pannetje op middelhoog vuur onder voortdurend roeren en serveer het met je bijlage naar keus. Gerechten bestaand uit verschillende componenten het
  4. Schep het ontdooide gerecht op een bord en plaats het (liefst afgedekt) in de magnetron op ca.800 watt voor 2,5-3 minuten. Let op, laagjes van ovenschotels worden in een magnetron niet krokant! Seitan (vleesvervanger) droogt snel uit.
Filters Sorteer resultaten
Reset Toepassen
Geen resultaten gevonden. Leeg filters en probeer opnieuw?

Voor warme afhaalmaaltijden Klik hier om naar de maaltijdshop te gaan.

*Foto’s, prijzen en omschrijving van het werkelijke gerecht kunnen afwijken afhankelijk van de beschikbaarheid en prijs van ingrediënten (of omdat ik er gewoon nog geen foto van heb ;-))

×